Despre noi

Va rugam a transmite Cereri de Oferta la adresa: endero-trading@online.de

Endero Limited este, specializata in comertul cu masini si utilaje de constructii, utilaje agricole din import.

Firma comercializeaza de asemenea o gama variata de utilaje de cariera, industriale si energetice, precum si autovehicole si utilitare.Produsele provin de la renumite firme din lume, fapt ce ofera garantia caliatatii acestora.

Utilajele oferite spre comercializare sunt noi sau second hand, putand fi achizitionate si in leasing prin intermediul bancilor din Romania cu care firma noastra are incheiate contracte de colaborare. Derularea formalitatilor, se face in mod gratuit.

Cererile dumneavoastra vor fi prelucrate corespunzator. Numerosi clienti ai firmei Endero Ltd pot confirma desfasurarea corecta a afacerilor, calitatea utilajelor livrate si lipsa oricarei reclamatii.

 

Toate ofertele noastre pt. masini si utilaje noi au o garantie de pret de maximum 45 zile de la data publicarii anuntului. Variatii de pret (plus/minus) sint ulterior posibile.

Ofertele pt.masini si utilaje SH sint valabile  pina la expirarea termenului acordat solicitantului in vederea adoptarii unei optiuni daca acesta este specificat, altfel ramin deschise  atit timp cit acestea se afla in stoc.